onsdag 11. juli 2007

Vendkvern 9.Juni - NMK Ringsaker

Lørdag 9.juni skinte sola over Vendkvern motorstadion og det var klart for første kvalifiseringsløp på Hamar på lenge. Vel og merke i regi av NMK Ringsaker.
Arrangøren spiller ingen rolle for Ottestad Racing som stilte med Simen Melby, Jim Tony Spangen, Robert Hermansen, Erland Lund, Daniel Nordby og Line Myrvold.

Jim Tony kjørte starletten sin inn til tre strake og rett i A-finalen. I A-finalen fightet han med Lars Erik Svennmoen og endte opp på en fin tredjeplass og billett til landsfinalen.


Simen startet dagen med en andre plass - slått av Espen Linnerud. Men Simen rattet bobla si inn til to heatseiere og etter mange runder og mange liter olje sto han med 27.poeng og siste valg i A-finalen. Men det var nok for en billett til landsfinalen. I A-finalen ville ikke bobla starte og Simen ble tauet vekk. Men vips så startet bobla likevell og Simen rakk akkurat starten og var tidlig med i teten. Etter en og en halv runde på andre plass stoppet selvfølgelig bobla og Simen endte med en femte plass totalt.


Robert rattet langtaket sitt inn til en tredje plass i første omgang og to andre plasser. Da ble det C-finale på Robert. Den ledet han i flere runder, men det ville ikke volvoen være med på, så etter mange liter oljetap stoppet den og Robert endte opp med en 13.plass.


Line Myrvold kjørte saaben sin inn til tre fjerde plasser og Erland Lund begynte dagen med en fjerde plass, men fikk stopp i andre omgangen og løpet var over for Erland.

I junior klassen gjorde Daniel rent bord med sin opel. I de tre innledene omgangene ble det tre strake på Gori og rett i A-finalen. Der tok han en soleklar seier foran Thomas Pedersen og Knut Andre Dahl. Og en billett til junior landsfinalen i Namdal!
I senior klassen var det Espen Linnerud fra Hamar som vant!

Vi gratulerer!


Flere bilder er å finne på : bilder