onsdag 18. juli 2007

16. Juni NMK Engerdal - kvall

16. Juni deltok Robert Hermansen, Jim Tony Spangen, Ole Kristian Aasvestad og Daniel Nordby på NMK Engerdals landsfinalekvalifikasjon. Daniel kjørte riktig nok fortsatt i junior, men har tidligere kvallet til juniorlandsfinalen, og vil delta der med riktig så "grom" redskap.

Daniel brøt i det første heatet, men kom sterkere tilbake og 2 heatseire var et faktum. Dette kvalifiserte til A-finale, hvor han til slutt ble nr 4.

Robert hadde for anledningen bygget opp igjen ei boble som tidligere har vært i Svenkeruds eierskap. Et merke vi sjelden har sett Hermansen tidligere, da det er stor og tung Volvo han til vanlig traktere på banen.
Noen tekniske problemer ga han ikke ønsket effekt av valget av bil, og han stod til slutt med totalt 10 poeng. Dette førte ikke til noe videre finalekjøring.

Ole Kristian møtte opp med nybygget golf gti. Startet dagen godt med en heat seier, men måtte ta til takke med to 2. plasser de pågående heatene.
Med totalt 24 poeng, og seier i 1. heatet falt han langt ned på listen, da flere hadde samme poengsum. Ble B – finalen og kjørte seg til slutt inn til totalt 14. plass.

Jim Tony stilte også opp med nybygget bil, og ikke uvanelig i ei strøken ”værst” vw boble. Han hadde virkelig dagen, samt utstyret i orden, for etter 3 strake og 30 poeng var det bare en til som hadde holdt følge og stod likt poengmessig. (Kristian Byggstøyl) Dermed var det rett i A- finalen for Jim Tony, hvor han kjører prikkfritt og gikk av som vinner av hele arrangementet.

Som en av A- finale deltakerne ga dette Jim Tony mulighet til å starte i NMKs Landfinale -07, som arrangeres 25.08.2007 av NMK Kvinesdal.

Ottestad Racing gratulerer!

Resultatliste