søndag 30. mars 2008

Utdeling av vandrepremien


Ottestad Racings vandrepremie ble delt ut i annledningen årets team fest Lørdag den 29.03.2008. Denne blir som tidligere nevnt, delt ut til den person som har utmerket seg mest i foregående sesong. For 2005 og 2006 var det Einar Statshaug som utmerket seg mest, med å vinne landsfinalen de to årene på rad.

I 2007, har vi hatt 3 gode kandidater.
Rolf Erik Sandvoll, som generelt har kjørt bra hele sesongen og fikk med seg en 19. plass på landsfinalen i Kvinesdal.
Jim Tony Spangen var kandidat nr 2, han er en som prestere veldig bra, da han først stiller til løp. I 2007 tok han med seg 1. passen i Østerdal cupen.

Den i Ottestad Racing som gjorde seg mest bemerket var Lars Erik Aasvestad. Han kjørte mange løp, og kanskje ikke med den råeste redskapen, men likevel deltatt i mange A - finaler. Det som imponerte mest er løpet han kjørte på smådølafestivalen. Ble mye sorte flagg i de innledende omgangene, som resulterte i få poeng, og noen finalekjøring var vel egentlig utenkelig. Utrolig nok fikk han plass i D finalen. Den vant han, og fikk fortsett til C finalen. Han fortsatte slik, helt frem til A finalen, som han også vant og kunne reiste hjem 15 000kr rikere.

Han ble derfor tildelt Ottestad Racings vandrepokal for 2007 "beste prestasjon".