onsdag 18. juli 2007

Vendkvern 23. Juni NMK Hamar

23.juni 2007 var det duket for nok et kvallikk løp på Vendkvern Motorstadion. Denne gangen var det i regi av NMK Hamar. Og selv om regnet datt ned mesteparten av dagen og omtrent halvparten av de som var påmeldt meldte avbud, så stoppet ikke det Lars Erik Aasvestad, Robert Hermansen, Erland Lund og Daniel Nordby fra å delta.

Erland kjørte bra i innledene omganger. Først en sjupoenger, så enfempoenger, også en sjupoenger igjen. 19 poeng var nok til en C-finale og Erland endte tilslutt opp med en 13.plass sammenlagt.

Robert kjørte også bra i innledene. Han startet dagen med en andre plass, før han dro i land en heatseier og så en andre plass igjen. Dette ble 24.poeng på Robert og en plass i B-finalen. Tilslutt endte han opp med en 11.plass totalt.

Lars Erik kjørte bra i alle de innledene omgangene. Tre strake og 30.poeng ga han en plass i A-finalen og en enda en billett til landsfinalen. I A-finalen fightet han blandt annet med John Christer Olsen og Joachim Kerim og endte tilslutt opp på en bra 4.plass.

Daniel deltok i junior klassen og hadde litt problemer med bilen. Etter stopp i første omgang og to tredjeplasser endte han med 10 poeng. Men 10 poeng er nok til en plass i B-finalen i junior klassen og Daniel kjørte seg inn til en 7.plass for dagen.

Ottestad Racing gratulerer vinnerene John Christer Olsen og Steffen Skustad fra NMK Elverum.